Będziemy pisać, będziemy tworzyć dziwne rzeczy i będziemy się świetnie bawić <3
Nie jesteś zalogowany na forum.
*ten xD
Idź dziecko do lekarza.
Lekarz na moje ręce powiedział, że po prostu tak są zbudowane i nic nie może na nie poradzić ;-; Nie ufam tym szarlatanom
Chyba zacznę chodzić do jakiegoś znachora, może poleci mi udka z żaby na ręce. Kto wie?
Lęce, które reczą
Wyrośnie między nimi błona i będą niezniszczalne ^^
xD
Musiałam uruchomić ponownie lapka, bo mi wyskoczyła jakaś dziwna strona z podejrzanyn "rozszerzeniem"
Zainstaluj sobie Adblocka
Najlepsze było chyba to, że glos na tej stronie mówił takim zjaranym głosem "Aby opuścić stronę kliknij dodaj"
For szor
xD
xD Ja też miałam. A później ogarnęłam, że jest coś takiego jak Adblock. A cały czas się zastanawiałam, czemu słyszę głosy z komputera xD
Opętanie xD
A jeszcze druga opcja poza "dodaj" była napisana w cyrylicy
Drukarka i komputer. Combo xD A w sobotę znowu siedziałam do 2.00 i wtedy włączyła się. Znowu omal nie dostałam zawału
Przyzwyczaisz się *rozmawiasz z profesjonalistą*
XD OMG! Trzeba było zrobić screena xD
To chyba mój czwarty raz, a jeszcze się nie przyzwyczaiłam ;-; Całe szczęście, że wtedy mnie nie budzi
I jeszcze cały czas jak klikałam x to mi wyskakiwało "pobierz rozszerzenie" a do wyboru miałam "ok" lub "cancel" tylko jak klikałam to drugie, to wracałam do punktu wyjścia i znowu mi się to okienko wyświetlało
I jeszcze cały czas zrzucało mnie na pełen ekran, chociaż nie zezwalałam ;-;
Ale wyobraź sobie, że czytasz książkę, a tu nagle DRUKARKA. O 2.00 w nocy. I przypomina ci się Supernatural oraz wiadomość od ducha
No wiesz miałam tak xd
tylko ja zazwyczaj już spałam
mówię, przyzwyczaisz się